Bredbånd i klubben igen

Hej igen derude! Vil bare lige sige at vi nu har fået nyt bredbånd i klubben. Vi har først nu fået lagt bredbånd ind i klubben, da der har været ret lang vented tid på det fra vores bredbånd udbyder. Det er heldigt at der ikke rigtigt har været brug for det indtil videre.. Men det vil så sige at folk kan komme i klubben og komme på det trådløse netværk, hvilket har været ret efterspurgt, da folk ellers har slæbt mobilt bredbånd med sig, hvilket ikke lige frem er optimalt. Det er dog fixet nu og vi er glade for at kunne tilbyde vores medlemmer bredbånd igen!

Lidt om forbindelsen og den udbyder vi valgte:

Hastigheden og prisen

Vi har valgt en ret så hurtigt bredbåndsforbindelse(500/60 mbit hos yousee), da vi godt ved at der er en del af jer der bruger det aktivt til at streame både videoer og musik med. Der er ikke noget værre end ikke at kunne benytte forbindelsen uden at det hakker. Det betyder dog også at vi har måttet hæve kontingentet en anelse næste år, da forbindelsen er noget dyrere end det vi havde før. Vi håber i er ok med det og får glæde af den noget hurtigere bredbåndsforbindelse. Prisen pr. måned for det nye bredbånd ligger på 500 kr., så vi er gået en hel del op i pris, men vi er sikre på i bliver glade for ændringen, selvom det koster lidt ekstra.

Regler ved brug af forbindelsen:

Der er selvfølgelig også lidt regler når i bruger forbindelsen. Vi ser helst at i ikke downloader store filer(og specielt ikke noget ulovligt indhold, som vil medføre udelukkelse i brug af internettet i klubben), og at i måske ikke overdriver i brugen af HD streaming hvis der er mange tilstede i klubben, da alle jo selvfølgelig skal kunne bruge det uden at det hakker helt vildt. Derudover så bør der generelt ikke besøges tvivlsomt indhold, men det siger jo lidt sig selv.

Sådan bliver i koblet på:

Hvis i skal have adgang til internettet når i er i klubben, så kan i finde informationerne til at logge på wifi, på den store opslagstavle nede i klubben. Det er lige pt. kun muligt at logge på med wifi, men for at kunne udnytte den hurtige forbindelse er vi ved at trække kabler rundt i hele huset, så man kan kable sig op.