De fem ting der suger allermest energi ud af din hverdag

#1 Rengøring

Det er langt de færreste der synes detr er sjovt at gøre rent. Det er jo også bare en sur pligt som man godt ved bare skal overstås. Man kan hurtigt blive drænet for energi bare ved tanken om at skulle igennem de daglige gøremål i hjemmet.

Løsning: Hyr hjælp til rengøringen. Det er efterhånden blevet så billigt at få hjælp til rengøringen at man faktisk blot skal skære et par pizzaer væk hver måned for at have råd til at helt slippe for at gøre rent selv. Der er mange forskellige rengøringsvirksomheder at vælge imellem derude, men jeg har selv brugt denne:

#2 Negativitet

Der er ikke noget værre end negativitet. Hvis du ikke allerede var træt nok i forvejen, så forestil dig at komme på arbejde og skulle høre på folk der brokker sig konstant. Der er altid EN eller anden sur person tæt på dig som nok skal få ødelagt dit humør også.

Løsning: SKÆR omgående vedkommende væk fra dit liv så vidt muligt og hvis det ikke er, så bed vedkommende om at lægge det sure humør på hylden.

#3 Dårlig kost

Dårlige kostvaner er for mange en stor bidrager til at man ikke har nok energi i hverdagen. Som jeg skriver dette her indlæg, kan jeg godt se mig selv ikke ligefrem bidrage til et øget energi niveau med det jeg indtager i løbet af en dag.

Løsning: Sørg for at spise varieret så du når rundt i alle hjørner og kanter i forhold til dine vitamin og mineral behov. Det kan virkelig mærkes. Gå evt. til lægen og få lavet et helbredstjek så du kan se hvilke du mangler i kroppen.

#4 Ingen aktivitet

Hvis du har et meget stillesiddende job, så bør du overveje om du egentlig bevæger dig nok i forhold til de normale anbefalede 30 min pr. dag. Mange bliver overraskede over hvor lidt de egentlig bevæger sig i løbet af en dag. Køb evt. en skridttæller eller en app i din mobil til at vurdere om du bevæger dig nok dagligt.

Løsning: Drop sofasidderiet i en halv time pr. dag og gå en tur i stedet.

#5 Dårlig økonomi

Der er ikke noget der kan gøre ens hår mere grå end at tænke på at ens økonomi hænger i laser. Det kan være du været lidt for flittig ovre på lån-sms.dk og nu har en kæmpe gæld som du har svært ved at betale af på. Det er bevist at man bliver stresset af at have tankerne på økonomi hele tiden.

Løsning: Få styr på din økonomi. Gå dit budget igennem og stop med at optage flere lån indtil du har mere styr på det hele.