Få altid 3 tilbud når du skal bruge en af de her fagmænd

Gennem de seneste par år er det blevet ekstremt populært at indhente 3 tilbud på alt lige fra en murer til rengøring. Hvorfor giver egentlig helt sig selv. Det er nemt, hurtigt, uforpligtende og så kan der være mange penge at spare på den samlede opgave. Det er en af grundene til at så mange gør brug af disse 3-tilbudstjenester. Her i artiklen gennemgår vi nogle af de fag, hvor det giver bedst mening at indhente 3 tilbud.

Mureropgaver

Mureropgaver er ofte komplekse, og så er de heller ikke de billigste. Ved at indhente op til 3 tilbud på en mureropgave, kan der hurtigt ryge nogle tusinde kroner af prisen. Dette afhænger naturligvis af, om det er en større eller mindre opgave, du skal have løst. En anden årsag til at det kan være en god idé med flere tilbud er, at det giver god mening at få et bud på, hvordan opgaven bliver løst bedst muligt.

Tømreropgaver

Lidt ligesom med mureropgaver, så er tømreropgaver af og til rigtig komplekse. Skal du have skiftet vinduer, døre eller måske lavet en ny tagkonstruktion, så er det altid godt at få flere tilbud på opgaven. En stor del af et tømrertilbud udgør typisk også materialer, da det er tømreren, der indkøber dem. Så er der jo også timeprisen, der udgør den resterende del. At modtage flere tilbud på opgaven giver et langt bedre overblik.

Erhvervsrengøring

Vi er her ovre i en lidt anden gade. Erhvervsrengøring er et langvarigt samarbejde, hvor der bliver betalt en løbende ydelse. Det kan hurtigt løbe op i mange penge på et år, og derfor er det vigtigt at få valgt den rigtige leverandør. Det er både en, der kan udføre et ordentligt stykke arbejde, og som kan gøre det til en god pris. Kan du spare penge på rengøringen, kan det hurtigt give lidt mere frirum i budgettet.

Maler

Hvis du skal hyre en maler til en større opgave, bør du overveje nøje at få flere tilbud på din maleropgave. Der er ofte en stor forskel i priserne, fordi malerne regner med forskellige tider og timepriser. Ved de lidt mindre maleropgaver kan du sagtens gøre det alligevel, for det er jo ganske gratis og uforpligtende. Der vil dog her nok ikke være lige så meget at spare.

Som du kan læse, så er der altså masser af erhverv, hvor det giver god mening at indhente op til 3 gratis og uforpligtende tilbud på en fagmand.