Ingen klub i en måned!!

Lige en kort opdatering til jer derude. Der vil ikke være nogen former for aktiviteter i klubben over det næste lange stykke tid, nærmere betegnet en måneds tid. Dette er grundet at vi har haft en kæmpe oversvømmelse grundet noget armatur på et badeværelse der var gået i stykker. Det er næsten ikke til at bære, da vi føler vi kun næsten lige har fået lov til at flytte ind. Vi måtte kl. 02.00 fredag nat google vvs københavn, og vi fandt heldigvis ret hurtigt et firma der kunne hjælpe os. Det kommer dog til at blive dyrt og vi har været nødt til at måtte tage et hurtig lån, for at kunne betale vores regninger. Det bliver ikke bedre af at vi har stort set stop i antallet af nye medlemmer – husk nu at holde øjne og øre åbne.

Det var en kort opdatering og skriv gerne hvis der er nogen spørgsmål. Vi har forresten startet nedtællingen til black friday: se http://www.blackfridaydanmark.dk.

Det bliver spændende at se, om Black Friday i Danmark får sit store gennembrud. Det var endnu ikke en så stor tradition i 2014, men det forventes det i høj grad at blive her i 2015, hvor der regnes med at være langt flere butikker, der nedsætter sine varer.

Black Friday er det både butikker og webshops der nedsætter sine varer.  Derfor har du altså som forbruger rig mulighed for at finde noget som du gerne vil købe.  er du til tøj,  sko,  beauty produkter,  eller måske noget helt fjerde,  Så er der ingen tvivl om at Black Friday er en dag for dig. Der er nemlig mange gode tilbud hvor du kan spare rigtige mange penge. Gå ind på den oplistede side  så kan du få hjælp til at finde de helt rette Black Friday tilbud.

Vi glæder os til at opdatere hjemmesiden igen.