Nye lokaler og nyt inventar

Kære alle!

Der er store nyheder i Bass Society.

Så fik vi endelig flyttet fællesskabet til nye lækre, lyse og åbne lokaler i midten af København. Det har været rigtig svært at finde de rigtige lokaler til lige netop det, vi vil bruge dem til. Vi ønsker fortsat at have klub, hvor alle er velkomne hen af eftermiddags- og aftentimerne. Et af kravene har også været, at der har skullet være plads og faciliteter til at holde foredrag, kurser og fester. Dette er gået op i en højere enhed med de nye lokaler, og det er vi rigtig glade for.

De nye lokaler har ramt perfekt, og at de så er så tæt på centrum er kun positivt. Dette gør det let for mange af jer medlemmer at komme forbi efter skole og arbejde. Det er super glade for. Ikke nok med nye lokaler, så har Bass Society også investeret i helt nyt inventar. Det gamle vi havde kom fra en nedlagt skole, og det var både kedeligt men også utrolig slidt. Vi har denne gang oppet os og har købt møbler fra Hay, Nordal og Finn Juhl. Lokalerne er blevet super fine, og vi glæder os allerede meget til at invitere jer til vores store åbningsfest den 15. juli. I har alle modtaget en invitation pr. mail med yderligere information om tidspunkt, adresse, pris osv.

Der kommer til festen til at være billige øl, sodavand og grillede pølser med brød. I løbet af aftenen kommer der levende musik, så vi kan få indviet vores nye disko udstyr samt dansegulv.

Vi håber, at i fortsat vil bakke op om vores tiltag, og vi håber at se mange af jer til vores åbningsarrangement.

Vi vil i fremtiden benytte os mere af vores hjemmeside, hvor der vil komme informationer vedrørende nye arrangementer, kurser, foredrag og koncerter. Vi glæder os så meget til vi kommer rigtigt i gang med alle de nye planer vi har.

De bedste hilsner

BS